Ράις: «Must win ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα»!

Ο Ταϊρίς Ράις στάθηκε στην σημασία που έχει ο αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα (5/2, 20:00) και έκανε λόγο για κατάσταση must win στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

«Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια σκληρή εκτός έδρας ήττα από την Βαλένθια και πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον Αστέρα ως… must win. Ξέρουμε πολύ καλά πως αν δεν τα καταφέρουμε θα μπλέξουμε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και θα μας πάει πολύ πίσω. Είναι δεδομένο πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως ένα πολύ καθοριστικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ κατά την αναχώρηση της ομάδας για Σερβία, προτού προσθέσει:

«Η άμυνα είναι σίγουρα ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε. Η άμυνα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για μια ομάδα. Όταν παίζεις καλή άμυνα παίρνεις ενέργεια. Στη Βαλένθια ήμασταν κάκιστοι στην άμυνα για τρία δεκάλεπτα. Στο τελευταίο παίξαμε εξαιρετική άμυνα, δεχθήκαμε μόλις 14 πόντους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βγούμε στο ματς με σωστή προσέγγιση από την αρχή μέχρι το τέλος, απέναντι σε μια ομάδα πιο σκληρή, που παίζει πιο έξυπνα στην άμυνα σε σχέση με τη Βαλένθια».