Ράις: «Απόσυρση από το μπάσκετ χάρη σε ένα ιό;»

  Φωτιές άναψε ο Ταϊρίς Ράις με δημοσίευση του στο Twitter στην οποία μιλάει για την απόσυρσή του λες και έχει ήδη συμβεί.

  Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Ταϊρίς Ράις θα αποσυρθεί μετά το τέλος της σεζόν 2019/2020 όμως το τελευταίο του tweet μοιάζει να δείχνει πως η σεζόν, επομένως και η καριέρα του έχουν ήδη τελειώσει.

  Σε συνδυασμό με όσα έγραψαν ο Τζίμερ Φριντέτ και η γυναίκα του στο Instagram για την δική τους επικείμενη αναχώρηση για τις Η.Π.Α. ξαφνικά γεννιούνται ερωτήματα αναφορικά με το αν θα συνεχιστεί η σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη ή αν θα αναβληθεί οριστικά. Μήπως οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέρουν κάτι παραπάνω;

  Δείτε παρακάτω το tweet του γκαρντ του Παναθηναϊκού:

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »