Ρίβερς: «Αξέχαστο το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ το 2017»

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο «Walla» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός:

Για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Τα αξέχαστα ντέρμπι που έχω πάρει μέρος ήταν αυτά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα το 5ο παιχνίδι των τελικών του 2017. Είχαμε παίξει στην έδρα τους και είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θυμάμαι ότι ήθελε δύο λεπτά το παιχνίδι για να λήξει και ήταν ξεκάθαρο ότι θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Αμέσως οι αντίπαλοι οπαδοί άναψαν φωτιά στο γήπεδο, γέμισε παντού καπνός και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βγήκαν εκτός ελέγχου. Ήταν ένας πραγματικός πόλεμος».

Για τη σύγκριση με τα ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: «Ίσως τα συναισθήματα να ήταν διαφορετικά σε σχέση με τα παιχνίδια στην Αθήνα, αλλά ήταν ένα εξαιρετικό ντέρμπι ανάμεσα σε top class ομάδες».

Για το Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν: «Ένας ακόμη πόλεμος. Στην Ελλάδα είχα την ευκαιρία να παίξω πολλά ντέρμπι επειδή έμεινα δύο χρόνια, ενώ στο Βελιγράδι μόλις μισή σεζόν. Είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοιες ατμόσφαιρες».

Για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και τις ρωσικές ομάδες: «Οι παίκτες έμπλεξαν απότομα σε μια κατάσταση και δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο. Απλά προσπαθούν να δουλέψουν και να ζήσουν. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βρεθούν άλλες λύσεις. Είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».