Ρίβερς: «Να προστατέψουμε την έδρα μας»

Δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς.

Αναλυτικά:

«Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Όταν γυρίσαμε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 38 πόντους. Εκτός του Καλάθη κανένας άλλος παίκτης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτσι δεν πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς».

Για τα όσα κρατάει ο Παναθηναϊκός είπε: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε 100% στο στόχο μας και να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι σημαντική για εμάς και δεν πρέπει να χάσουμε άλλα παιχνίδι εκεί και να βρούμε νίκες εκτός έδρας. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Ελπίζω να δουλέψουμε σαν ομάδα μετά απ αυτό το αποτέλεσμα και κρατώντας την έδρα μας να φτάσουμε σε εκτός έδρας νίκες».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.