Ρίβερς: «Καταθέσαμε σωματική και ψυχική ενέργεια»

Ο Κέι Σι Ρίβερς σε δηλώσεις του στο Prasinoforos.gr και τον Βασίλη Ντούτση τόνισε πως οι πράσινοι κατέθεσαν σωματική και ψυχική ενέργεια για να φτάσουν στην νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε τους ίδιους στοχους με μας και κατέβηκε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Εμείς είμασταν συγκεντρωμένοι και παρόλο ότι δεν μπήκαν αρκετά σουτ κατόρθωσαμε μέσα από την συνολική δουλειά στην άμυνα να βρούμε την κατάλληλη σωματική και ψυχική ενέργεια ώστε να φτάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια της διοργάνωσης. Είμαστε σε ένα κομβικο σημείο της διοργάνωσης ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο Βελιγράδι όπου κι εκεί θα χρειαστεί να καταθεσουμε πάλι την ίδια σωματική και ψυχική ενέργεια προκειμένου να πάρουμε επιτέλους μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Μπροστα μας όμως έχουμε το παιχνίδι με τον ολυμπιακό όπου όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους οπαδούς μας ή νίκη στο συγκεκριμένο ματς».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »