Ρίβερς: «Όταν ήμουν μικρός, έβλεπα κασέτες του Διαμαντίδη»! (audio)

Ο Κέι Σι Ρίβερς αποκάλυψε μια τρομερή ιστορία με τον Θείου του Μπάιρον Ντίνκινς  και τον Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό ήταν τα καλύτερα.

Ο Αμερικανός άσος ήταν καλεσμένος του Τζο Αρλάουκας στο «Crossover» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μία ξεχωριστή ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Ρίβερς ανέφερε πως όταν ήταν μικρός, έβλεπε κασέτες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, μέσω του θείου του, Μπάιρον Ντίνκινς.

«Μου έφερε σπίτι μία κασέτα του Διαμαντίδη. Επειδή ήταν αριστερόχειρας, όπως και εγώ, ο θείος μου είπε: “Θέλω να δεις αυτόν τον τύπο. Θέλω να δεις πως παίζει. Θα γίνει σταρ. Δες τον”. Έτσι ξεκίνησα να βλέπω τις κασέτες του», ανέφερε σχετικά ο έμπειρος σουτέρ, προτού σχολιάσει με… ενθουσιασμό την παρουσία του στα «αιώνια» ντέρμπι της Ελλάδας:

«Δεν υπάρχει κάτι σαν το ελληνικό ντέρμπι. Είναι τα καλύτερα 40 λεπτά που μπορείς να παίξεις. Ήταν απολαυστικά. Πηγαίναμε με το λεωφορείο στο γήπεδο και ήταν οι οπαδοί έξω. Σκεφτόμουν ότι είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά εκεί είναι κάπως διαφορετικά».

Σχετικά με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Ένιωθα πως ήμουν μέρος της ομάδας, ότι ανήκω εκεί. Οι φίλαθλοι, η ομάδα. Οι εμφανίσεις μου απέναντι στον Ολυμπιακό βοήθησαν ώστε να με δουν με διαφορετικό μάτι οι φίλαθλοι. Έλαβα μεγάλη αγάπη, ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Δεν είμαι νευριασμένος που έφυγα, δεν έχω άσχημα συναισθήματα».