Ρίβερς: «Χάσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο»

  Ο Κέι Σι Ρίβερς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «GOAL» μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά και για τον ερχόμενο 2ο τελικό.

  Αναλυτικά:

  «Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο. Κανένας πόλεμος δεν τέλειωσε με μία μάχη. Χάσαμε τη μάχη στην έδρα τους, τώρα έχουμε τη δεύτερη μάχη στη δική μας. Και στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Πάντα είμαι αισιόδοξος».

  «Πρέπει να αφήσουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Έχουμε πλέον τον δεύτερο τελικό στην έδρα μας. Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά τη χάσαμε. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε και στο πρώτο ματς, αλλά στο σπίτι μας πρέπει να έχουμε περισσότερη. Περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ».

  «Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερος. Η εμφάνισή μου δεν έπαιξε ρόλο, αφού δεν κερδίσαμε. Η εμφάνισή μου δεν έχει αντίκτυπο σε τίποτα. Είμαστε ομάδα και χάσαμε σαν ομάδα. Χάσαμε σαν Παναθηναϊκός και η εμφάνισή μου δεν δείχνει κάτι».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.