Ρίχνουν το σύστημα Αλαφούζος,Μελισσανίδης, Σαββίδης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βρει τον τρόπο μαζί με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη να ανατρέψουν τον Γιώργο Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή «συνάντηση των τριών», αυτή, δηλαδή, ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη (σ.σ. ο τελευταίος μέσω skype, έχοντας παρόντα εκπρόσωπο τον Λούμπος Μίχελ). Για δυο ώρες, οι τρεις άνδρες, όπως σας ενημέρωσε χθες το panathinaikos24.gr, συμφώνησαν ότι, πλέον, ήρθε η ώρα για πράξεις και έθεσαν ως άμεσο στόχο την ανατροπή του Γιώργου Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Πως θα γίνει αυτό; Πέρα από το γεγονός ότι οι τρεις τους στηρίζουν στις εκλογές του Οκτωβρίου τον Βαγγέλη Γραμμένο, πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονία, θα… τρέξουν τις εξελίξεις, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να υπάρξει άμεση απομάκρυνση του Γκιρτζίκη.

Και οι τρεις άνδρες θεωρούν ότι αυτό θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων και γι αυτό έχουν βρει έναν τρόπο να ρίξουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κάτι στο οποίο δουλεύουν τα νομικά επιτελεία. «Κανείς ποινικά διωκόμενος δεν θα πρέπει να υπάρχει στο νέο πρωτάθλημα. Αλλιώς να μην ξεκινήσει ποτέ», τονίστηκε χθες.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.