Ρόγκα στο Prasinoforos.gr: «Ένιωσα ότι ήρθα σπίτι μου – Να ξαναγεμίσουν γρήγορα τα γήπεδα»

Η πρώην «πράσινη» και νυν αθλήτρια του Άρη, Πέννυ Ρόγκα, γυρνώντας στα παλιά της… λημέρια, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για την επιστροφή της ως αντίπαλος του «τριφυλλιού», ενώ έδωσε το δικό της μήνυμα για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, οι φίλαθλοι στα γήπεδα.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Για την επιστροφή της ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού: «Ένιωσα λες και ήρθα στα παλιά μέρη μου, στο σπίτι μου. Ήταν μια περίεργη κατάσταση για εμένα αυτό το ματς, αλλά από εκεί και πέρα παίζουμε βόλεϊ, βρίσκομαι στην ομάδα του Άρη και καλούμαι να αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό. Έχω μάθει πάντοτε να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και του παιχνιδιού μου. Από εκεί και πέρα φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν ποιο έτοιμος από εμάς, ήταν πιο φρέσκος από ότι είμαστε εμείς.

Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με ταξίδια και με πολλούς αγώνες, καθώς παίξαμε έξι παιχνίδια σε δύο εβδομάδες και η κούραση είναι συσσωρευμένη. Από εκεί και πέρα θεωρώ πως δεν κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Ο Παναθηναϊκός από την αρχή μέχρι και το τρίτο σετ που φάνηκε ότι βρήκαμε τη συγκέντρωση μας και πιέσαμε στα αδύναμα σημεία του, αλλά και μετά από αυτό κυριαρχούσε. Και στις μάχες στο φιλέ και γενικότερα».

Για το γεγονός ότι αγωνίζεται χωρίς κόσμο στα γήπεδα: «Σήμερα ήταν ευκολότερο για εμένα το να μην έχει κόσμο το γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ο κάθε αθλητής προπονείται για τον αγώνα, γιατί είναι σαν μία παράσταση, μπροστά στους θεατές, στους φιλάθλους, στους οπαδούς, που θέλουν να δούνε την ομάδα τους να κερδίζει. Είναι δύσκολη κατάσταση το καταλαβαίνω και για εμάς τους αθλητές είναι δύσκολη, λόγω του πρωτοκόλλου που χρειάζεται, τα τεστ και γενικά με τις μάσκες τηρώντας την υγιεινή. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό που περνάμε και τα γήπεδα να ξαναγεμίσουν σύντομα».