Ρώτησαν τον Βαβούτιν για την αποχώριση Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό!

Ο πρέδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την αποχώριση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό.

– Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες πως ο Βασίλης Σπανούλης έφυγε από τον Παναθηναϊκό, γιατί ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιρνε περισσότερα χρήματα. Ο Ντε Κολό είναι ο περσινός MVP της Ευρωλίγκας, αλλά ο Μίλος Τεόντοσιτς μπορεί να βγάζει περισσότερα χρήματα στο επόμενο συμβόλαιό του. Θα δώσετε στον Μίλος ένα ίδιο συμβόλαιο με αυτό του Ντε Κολό ή ένα μικρότερο;

«Έχει ενδιαφέρον αυτός ο μύθος με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τον έχω ακούσει και εγώ, φυσικά, αλλά κανείς δεν τον έχει επιβεβαιώσει. Οι μισθοί της ΤΣΣΚΑ είναι μια εμπιστευτική πληροφορία. Αν οι παίκτες δεν έχουν δείξει ο ένας στον άλλον τα συμβόλαιά τους, δεν βλέπω λόγω να ζηλεύουν από οικονομική πλευρά».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »