Ρούσης στο Prasinoforos.gr: «Μακάρι το τουρνουά να γίνει θεσμός»

  Ο προπονητής της Θέτις Βούλας, Γιώργος Ρούσης, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για το τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» ενώ παράλληλα σχολίασε την απόδοση της ομάδας του στο διήμερο.

  Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

  Για την εικόνα της Θέτιδος:

  «Η εικόνα της ομάδας μου σε γενικές γραμμές δεν ήταν αυτή που έπρεπε, φανήκαμε κουρασμένοι. Έμεινα ευχαριστημένος στο δεύτερο παιχνίδι από τις αναπληρωματικές οι οποίες έδειξαν πως είναι έτοιμες να βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες προετοιμασίας και καθώς συμμετέχουμε σ’ έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη μέρα».

  Για την επιστροφή σε γνώριμα λημέρια και το τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές»:

  «Το τουρνουά ελπίζω να γίνει θεσμός. Όλοι ξέρουμε πως ο Μαλακατές είναι ένας κορυφαίος παράγοντας για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον τιμήσουμε μ’ ένα τουρνουά. Μακάρι αργότερα να γίνει διεθνές και ακόμη καλύτερο».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »