Ρούσσης: “Θέλουμε τουλάχιστον έναν τίτλο”

Ο Γιώργος Ρούσσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Prasinoforos.gr τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μέσα στην τελευταία τριετία πέτυχε πολλά και έκανες υπερβάσεις και πως μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση ενός τίτλου. 

 

Αναλυτικά η συνέντευξη:

1) Πιστεύεις πως το ρόστερ της φετινής χρονιάς είναι πιο ενισχυμένο από πέρυσι; 

“Ναι, πιστεύω πως το φετινό ρόστερ είναι πιο ποιοτικό όχι μόνο σε σχέση με τις προσθήκες που κάναμε αλλά και λόγω του ότι οι κοπέλες μείνανε είναι σαφώς πιο βελτιωμένες και έμπειρες.”

2) Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Παναθηναϊκού; 

“Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου την φετινή χρονιά. Το ξέρουμε πως δεν είμαστε το φαβορί αλλά ο κόσμος της ομάδας και εγώ κλείνουμε φέτος μία τριετία και μέσα σε αυτό το διάστημα έχουμε πετύχει αρκετά και έχουμε κάνει υπερβάσεις. Το μόνο που μας λείπει είναι ένας τίτλος…δεν υπάρχει άλλος στόχος.”

3) Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η υγεία (Χωρίς τραυματισμούς) σε μία ομάδα;

“Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν τραυματισμοί τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, είμαστε μία δεμένη ομάδα και θέλουμε όλοι να είναι γεροί. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι δύσκολο να αντικατασταθεί μία παίχτρια λόγω της στενότητας του μπάτζετ αλλά και του περιορισμένου πλαισίου μεταγραφών. Το ψυχολογικό αφορά τον ίδιο τον παίχτη ποιο νιώθει ότι χάνει έδαφος στην εξέλιξη του αλλά και και στις υπόλοιπες παίκτριες που υπολογίζουν στην παρουσία του.

4) Πόσο σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη; 

“Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερος και μοναδικός. Η στήριξη και η παρουσία του μας δίνει δύναμη και πλέον την Κυψέλη την νοιώθουμε σαν το σπίτι μας, σαν να παίζουμε στον Τάφο (Πλέον “Παύλος Γιαννακόπουλος”). Τους ευχαριστώ για την στήριξη τους στα εύκολα και στα δύσκολα.”

5) Έχεις να προσθέσεις κάτι;

“Εύχομαι καλή συνέχεια στο Prasinoforos.gr”