Σαχτάρ: Αμφίβολοι για Παναθηναϊκό οι Κέβιν και Τραορέ

    «Συναγερμός» στη Σαχτάρ Ντόνετσκ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/7, 21:00).

    «Πονοκέφαλος» για τον Αρντά Τουράν ενόψει του πρώτου παιχνιδιού του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, απέναντι στους «πράσινους», με τη συμμετοχή δύο εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του να είναι αμφίβολη.

    Ο κορυφαίος παίκτης της ουκρανικής ομάδας, Κέβιν, δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο απέναντι στην Επιτσέντρ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στη ρεβάνς με την Μπεσίκτας και το γεγονός πως δεν βρέθηκε καν στην αποστολή της Σαχτάρ δείχνει ότι δεν είναι στο 100% αυτή τη στιγμή.

    Στο σημερινό (3/8) παιχνίδι, ο Τούρκος τεχνικός είδε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του να αποχωρεί από το γήπεδο λόγω τραυματισμού. Ο Λασινά Τραορέ αντικαταστάθηκε στο 53ο λεπτό, καθώς υπέστη θλάση σε ένα σπριντ που επιχείρησε.

    Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών της Σαχτάρ Ντόνετσκ παραμένει άγνωστη, με τη συμμετοχή τους αυτή τη στιγμή να είναι αμφίβολη για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης (8/7, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

    Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

    Διαβάστε επίσης…