Σάικς: «Ο Παναθηναϊκός και η Αρμάνι δεν με εμπιστεύτηκαν»

    Ο Κίφερ Σάικς ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του για λογαριασμό των Ιντιάνα Πέισερς και σε συνέντευξη που παραχώρησε υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός και η Αρμάνι Μιλάνο δεν του έδειξαν την απαραίτητη εμπιστοσύνη.

    Μιλώντας στο «Basketnews.com» ο Σάικς ρωτήθηκε αν ένιωσε πως η Αρμάνι Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός και η Τουρκ Τέλεκομ δεν του έδειξαν εμπιστοσύνη και απάντησε:

    «Ναι, αυτό ένιωσα. Δεν πιστεύω πως αυτές οι ομάδες εκτιμήσαν το παιχνίδι μου στο βαθμό που το κάνω εγώ. Είμαι ταπεινός παίκτης, γνωρίζω πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Έπιαζα με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ στην Αρμάνι Μιλάνο και με τον Ντεμέτρις Νίκολς, τον Κέιλεμπ Γκριν και τον Νόρις Κόουλ στην Αβελίνο. Μιλάμε για εμπειρίες που μου άλλαξαν τη ζωή. Ήμουν 23-24 ετών και εκείνοι ήταν βετεράνοι. Δεν ήξερα πόσο χρόνο θα περνούσα μαζί τους, αλλά ήθελα να κερδίζω κάτι κάθε μέρα. Ο κόουτς Μεσίνα και ο κόουτς Βούτσινιτς στην Αβελίνο με βοήθησαν να βελτιωθώ. Μιλάμε για προπονητές που ήταν δίπλα στον κόουτς Ποπ. Με βοήθησαν και στο παιχνίδι μου και στην νοοτροπία μου.

    Πολλοί δεν εκτίμησαν όσα έκανα. Όμως, ευτυχώς, μια ομάδα μπορεί να δει τη δουλειά μου και το βιογραφικό μου. Σίγουρα, με εμπιστεύομαι ακόμα πιο πολύ πια γιατί όλα αυτά με έχουν κάνει να θέλω να είμαι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στο παιχνίδι».