Σάλιακας: «Θα θυμόμαστε για χρόνια αυτό το σερί»

Για χρόνια θα θυμούνται στον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το σερί επί του Παναθηναϊκού ανέφερε ο Μανώλης Σάλιακας μετά την νίκη επί των «πράσινων».

«Σίγουρα είναι κάτι πολύ όμορφο και θα θυμόμαστε για χρόνια αυτό το σερί. Παίξαμε καλή μπάλα, δημιουργούμε φάσεις και αυτό είναι ευχάριστο. Εγώ έχασα μια καλή ευκαιρία στην αρχή του αγώνα, αλλά με στήριξαν οι συμπαίκτες μου.

«Χτίσαμε» ένα καλό σερί με τις νίκες αυτές  και τις συνδυάζουμε με καλές εμφανίσεις. Κατά την διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε προβλήματα συγκέντρωσης καθώς σε αρκετά ματς πήραμε το προβάδισμα, αλλά δεν μπορούσαμε να νικήσουμε.

Τώρα κρατάμε τα αποτελέσματα. Δουλέψαμε με σωστή νοοτροπία και κρατάμε τα θετικά για τη συνέχεια, η οποία πρέπει να είναι ανάλογη. 
Με τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια στην επόμενη φάση, νομίζω έχουμε την δυνατότητα να τερματίσουμε ψηλά και δε θα κινδυνεύσουμε».

Μάλιστα την νίκη επί του Παναθηναϊκού την οποία αφιέρωσε με δάκρυα στα μάτια στον φίλο του, Τζανακάκη, που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και είναι τραυματίας

Για τον Τζανακάκη ανέφερε:

«Του εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό κοντά μας ακόμη πιο δυνατός. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη».