Σαμπόνις για Παπαγιάννη: «Σπουδαίος παίκτης – Έχει γίνει πιο γρήγορος»

Ο Ντομάντας Σαμπόνις σε τηλεοπτική του συνέντευξη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς και γιος του σπουδαίου, Άρβιντας Σαμπόνις μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στις ευρωπαϊκές του εμπειρίες.

«Το ντεμπούτο μου στην EuroLeague έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν 16-17 ετών. Θυμάμαι τους φιλάθλους και πόσο τρελοί γίνονταν. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό θυμάμαι να έχω καρφώσει και να φωνάζω προς τη πλευρά των οπαδών. Άρχισαν να γίνονται τρελά τα πράγματα, ενώ οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν να μην προκαλώ»

Σε εκείνο το σημείο μίλησε αρχικά, για τον Γιώργο Πρίντεζη… «είναι ένας θρύλος στην Ευρώπη και ένας σπουδαίος παίκτης» και στη συνέχεια για τον Γιώργο Παπαγιάννη…

«Πρόκειται για σπουδαίος παίκτη. Πολύ επιδέξιος κοντά στο καλάθι. Τον είδα το καλοκαίρι ν’ αγωνίζεται απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Έδειχνε σε φόρμα, σε καλή κατάσταση. Και οι κινήσεις του. Είχε γίνει πιο γρήγορος και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Ο Σαμπόνις, τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πατέρα του… «Καμιά φορά βέβαια βλέπω τον ελεύθερο παίκτη και αρχίζω να το σκέφτομαι. Όταν σκέφτομαι λιγότερο για να πασάρω είναι καλύτερα. Δε νομίζω μπορεί να γίνει σύγκριση. Ο πατέρας μου ήταν ένας θρύλος διαφορετικός για την εποχή του. Εγώ είμαι απλά χαρούμενος που παίζω, διασκεδάζω το παιχνίδι, το οποίο αγαπώ και βγαίνω στο γήπεδο για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».