Σαν σήμερα η «πρώτη» του Ουίλκινς (vid)

Στις 7 Σεπτεμβρίου του 1995, είχε επικρατήσει κοσμοσυρροή, προκειμένου πολλοί φίλοι των «πράσινων» να θαυμάσουν το νέο τους απόκτημα, τον Ντόμινικ Ουίλκινς.

Εκείνη την ημερομηνία, ο Ουίλκινς είχε πραγματοποιήσει και επίσημα την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα», υπό το βλέμμα 15.000 φίλων του Παναθηναϊκού που τον παρατηρούσαν με πολύ μεγάλο θαυμασμό.

Ο Ουίλκινς, συγκεκριμένα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα κάνω ό,τι μπορώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Παναθηναϊκό». Όπως φαίνεται, κράτησε το λόγο του, διότι προσέφερε πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο-αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές του Ντόμινικ Ουίλκινς στον Παναθηναϊκό.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.