Σαν σήμερα: Ιδρύονται το 1988 οι MAD BOYS (pics)

  Ένας από τους πιο ξεχωριστούς συνδέσμους στο πανελλαδικό οπαδικό κίνημα ιδρύεται σαν σήμερα το 1988.

  Ο λόγος φυσικά για τους Mad Boys. Μια ιδέα, μια ιδεολογία, μια νοοτροπία πολύ διαφορετική από τις κοινές συμπεριφορές που έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε. Για αυτό και ήταν δύσκολο να κρατηθεί μια τέτοια ιδέα στον «αφρό» και να πρωτοστατήσει.

  Oι Μad boys προλάβανε και γαλουχίσανε γενεές με σωστά Παναθηναϊκά ιδανικά και σκέψεις, που διαφέρανε είτε μέσω του συνδέσμου, είτε μέσω του περιοδικού που σταμάτησε, κι αυτό άδοξα, δίχως να βγει ποτέ ένα αποχαιρετιστήριο τεύχος.

  Πλακάτ ,σημαίες ,χορογραφίες ,συνθήματα ,οργάνωση της κερκίδας, όλα είχαν ως κινητήριο μοχλό τους Μad.

  Τρελοί για τον Παναθηναϊκό, τον Αθλητικό Όμιλο. Υποστήριξη σε όλα τα τμήματα, ακόμη και στα ατομικά. Κατά καιρούς, οικονομικές ενισχύσεις στα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου.

  Το 2011, έπειτα από 23 χρόνια λειτουργίας, το κλαμπ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του, σε μια στενάχωρη ημέρα για το οπαδικό κίνημα στον Παναθηναϊκό. Μια ιδέα που θα λείψει από τον Σύλλογο, καθώς η αγάπη που είχαν για την ομάδα και όλα όσα πρόσφεραν τις δεκαετίες του 90′ και 00′ ήταν ανεκτίμητης αξίας. Η ανακοίνωση το 2011:

  «Μετά από 23 χρόνια ενεργής παρουσίας ήρθε το τέλος εποχής για τον σύνδεσμο μας. Αποφασίσαμε μετά από πολύ σκέψη την αναστολή λειτουργίας του. Αν θα είναι προσωρινή το μέλλον θα το δείξει.

  Οι λόγοι και οι αιτίες που φτάσαμε σε αυτή την απόφαση και σε αυτό το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της αλλαγής φιλοσοφίας και νοοτροπίας που υπήρξε τα τελευταία χρόνια στο κλαμπ. Τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων με τις κόντρες, τις διαφωνίες, τα στρατόπεδα, τον αποσχισμό μελών μαζί με την υπόλοιπη λαμπρή πορεία του κλαμπ … εξώδικα, περιοδικό, αφύπνιση, πρωτοπορία, πανό, πλακάτ, χορογραφίες, φωνή, άποψη, ιδεολογία, στήριξη ερασιτέχνη, Athens Fans, Ανεξάρτητοι… είναι πλέον ιστορία που την κρατάμε σαν παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, την 3η κατά σειρά και την πιο αδικημένη αφού δεν έζησε τις καλές στιγμές και δεν ήταν έτοιμη να παραλάβει την σκυτάλη.

  Μελανό σημείο και πίκρα είναι ότι κάποιοι μέσα και έξω από συνδέσμους αντικατέστησαν έννοιες όπως στήριξη, ενδιαφέρον και αλληλοβοήθεια με κουτσομπολιό, θάψιμο και παραπληροφόρηση.

  Καλούμε τα μέλη μας από όλη την Αθήνα να ενταχθούν σε όποιο κλαμπ του Ενιαίου Φορέα αυτοί νομίζουν αλλά και στον κεντρικό σύνδεσμο στο ήδη ένα κομμάτι που πρωτοστάτησε στην ίδρυση του θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα προστεθεί και το μεγαλύτερο κομμάτι των υπόλοιπων μελών ούτως ώστε όταν αργότερα οι συνθήκες το επιτρέψουν να υπάρξει ένταξη σε αυτό όχι σαν άτομα αλλά σαν ομάδα.

  Το ιστορικό οίκημα της Παναθηναϊκού 8 θα συνεχίσει να υπάρχει (και να λειτουργεί ενίοτε) για όσο χρονικό διάστημα το ταμείο του κλαμπ θα έχει την δυνατότητα. Το σαιτ του συνδέσμου θα γίνει προσπάθεια να βγει από τον λήθαργο του για να υπάρχει μια επιπλέον φωνή στις δύσκολες στιγμές που αναμένεται να περάσει ο Σύλλογος μας αλλά και για να μην χαθεί η επαφή στο πέρασμα των χρόνων.

  Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά γύρω από το τελευταίο χρονικά τεύχος του περιοδικού που δεν κυκλοφόρησε, ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε το κέφι και η όρεξη από όλα τα άτομα για να βγει. Ίσως ήταν λάθος τελικά προς όλους τους πιστούς αναγνώστες του περιοδικού που τόσα χρόνια στήριξαν την προσπάθεια. Αν κάποια στιγμή νιώσουμε την ανάγκη ή έχουμε να πούμε κάτι μπορεί να σκάσουμε μύτη. Ως τότε στηρίζουμε οργανωτικά και συμμετέχουμε συντακτικά στο καινούργιο περιοδικό που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Απαραίτητη διευκρίνιση ότι είναι ένα νέο περιοδικό και όχι η συνέχεια του ΜAD BOYS 13 παρ’ ότι όπως θα διαπιστώσετε η φιλοσοφία του λίγο πολύ θα είναι ίδια με το παλιό στο να ξυπνάει συνειδήσεις δηλαδή και να φτιάχνει νέους οπαδούς με ιδεολογία και άποψη.

  Στις δύσκολες αυτές εποχές που περνάμε επαγγελματικά και οικογενειακά ζώντας σε μια χώρα που οι άξιες, τα όνειρα και τα ιδανικά των πολιτών της έχουν ξεπουληθεί μια για πάντα, σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στον Αυτοκράτορα της ψυχής μας στις περίεργες αυτές καταστάσεις που βιώνει γιατί απλά δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο να πιστεύουμε, να αγωνιούμε, να χαιρόμαστε, να ελπίζουμε, να ονειρευόμαστε.

  MAD BOYS
  ABELOKIPI FAN CLUB»

  sofa offers
  Loading...
  Translate »