Σαν σήμερα: To αήττητο πρωτάθλημα των εφήβων (pics)

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια (03/05), το εφηβικό μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε το δεύτερο από τα τρία συνολικά πρωταθλήματα στην ιστορία του, κατακτώντας το μάλιστα ως αήττητο.

Η 42η συνολικά διοργάνωση από τη δημιουργία του θεσμού, έλαβε χώρα στην Πτολεμαΐδα, από τις 29 Απριλίου μέχρι και τις 3 Μαΐου.

Εκεί, οι «πράσινοι» είχαν ως μονάδες παιδιά που αυτή τη στιγμή διαπρέπουν είτε στον Παναθηναϊκό είτε σε άλλη ομάδα, όπως ο Παπαγιάννης και ο Λούτζης, αλλά και παιδιά όπου φαίνονταν να είχαν λαμπρό αγωνιστικά μέλλον, όμως η μοίρα δεν τους έπαιξε κάλο παιχνίδι, όπως ο Χαραλαμπόπουλος, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός αλλά και η Εθνική Εφήβων, ηγούταν στις διοργανώσεις.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Τα παιδιά του κόουτς Παπαδόπουλου έκανα το 5/5 συντρίβοντας τις αντίπαλες ομάδες και κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων αήττητοι.

Μπορεί να είναι εικόνα φανέλα μπάσκετ

Τα ματς που έδωσε το «τριφύλλι»:

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 64-76

Αρίων Ξάνθης-Παναθηναϊκός 46-87

Παναθηναϊκός-Απόλλων Πατρών 76-62

Ηράκλειο-Παναθηναϊκός 42-88

Παναθηναϊκός-Ίκαρος Καλλιθέας 97-61

Η σύνθεση της εφήβων εκείνη τη σεζόν: Κόνιαρης, Λούτζης, Κακάργιας, Μαϊντόμπε-Κίρου, Σταύρος, Μακρυγιάννης, Ιορδάνου, Γκάτζο, Θεοδωράκος, Καμαριανός, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Κασιούμης, Μπέλη, Παπαδόπουλος Σ., Παπαϊωάννου, Σιράγας

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται