Σαν Σήμερα: Γεννήθηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος!

  Σαν σήμερα πριν 91 χρόνια γεννήθηκε στην Αθήνα μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ιστορίας του Παναθηναϊκού, ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

  Ήταν η 20η Αυγούστου του 1929 όταν γεννιόταν ένας άνθρωπος που έμελλε να αλλάξει την σύγχρονη ιστορία του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου. Ο λόγος για τον Παύλο Γιαννακόπουλο γιο του Δημήτρη και της Κατερίνας Γιαννακοπούλου. Στην, γεμάτη, ζωή που έζησε γνώρισε τεράστιες χαρές και επιτυχίες χτίζοντας δύο αυτοκρατορίες αλλά και δημιουργώντας μια οικογένεια. Ή μάλλον… τρεις οικογένειες.

  Βλέπετε ο Παναθηναϊκός αλλά και η ΒΙΑΝΕΞ ήταν, είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα και μια εταιρεία. Είναι οικογένειες. Ταυτόχρονα είναι και αυτοκρατορίες η μεν ΒΙΑΝΕΞ στον χώρο του φαρμάκου και ο δε Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Όλα αυτά είναι δημιουργήματα που δεν θα υπήρχαν χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

  Δυστυχώς ο «Κύριος Παύλος» όπως τον αποκαλούσαν και τον αποκαλούν ακόμα και σήμερα όσοι τον γνωρίζουν έφυγε από κοντά μας πριν δύο χρόνια. Σήμερα θα έφτανε 91 χρόνια ζωής, όμως πλέον βλέπει τα «παιδιά» του από ψηλά όντας περήφανος, παρέα με τα αδέρφια του.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »