Ξεχωριστή ημέρα η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, καθώς στις 23 Φεβρουαρίου 1922 ο Δήμος Αθηναίων αποδέχτηκε το αίτημα για παραχώρηση του χώρου που έμελλε να χτιστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης».
Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 104 χρόνια ο Δήμος Αθηναίων έδωσε την έγκριση του στο αίτημα του συλλόγου για την παραχώρηση οικοπέδου στη θέση «Περιβόλα» των Αμπελοκήπων «δια την ανέγερσιν χώρου αθλοπαιδιών»!
ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
Η… εκτόξευση του Παναθηναϊκού στο UEFA Ranking
Στις 8 Μαρτίου 1922 ήρθε και η επικύρωση της απόφασης από τη Νομαρχία Αττικοβοιωτίας. Έπειτα όλα πήραν τον δρόμου τους για να χτιστεί το σημερινό «Απόστολος Νικολαΐδης» αλλά και οι υπόλοιπες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου.
Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!
Διαβάστε επίσης…
- Αλλάζει έδρα ο Παναθηναϊκός – Όλα τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ποιοι από το ματς με Παναιτωλικό έχουν πιθανότητες να παίξουν με Μπέτις
- Super League: Πότε γίνεται η κλήρωση των playoffs και οι ημερομηνίες των αγώνων
- Ντραγκόφσκι: «Δεν ήταν δίκαιη η αποβολή στις Σέρρες – Αυτό ήταν το καλύτερο ματς μου»
- Λαμπαδαρίου: «Ήταν πέναλτι στον Παναθηναϊκό»
Tags:
Slider Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του ΠΔΜ. Αρθρογραφώ στο Prasinoforos.gr, καλύπτοντας την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με έμφαση στο ρεπορτάζ, την ανάλυση και την τεκμηριωμένη ενημέρωση.
Στόχος μου, η αξιόπιστη δημοσιογραφική προσέγγιση και η ανάδειξη όλων των πτυχών που αφορούν τον σύλλογο.








