Σαν σήμερα το μεγαλύτερο οπαδικό συλλαλητήριο κατά της Οικογένειας Βαρδινογιάννη!

Ήταν 13 Απριλίου του 2008 όταν περισσότεροι από 35.000 φίλοι του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά της Οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μία μέρα που θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό όλων των πραγματικών Παναθηναϊκών, μία μέρα που ο απλός κόσμος πήγε κόντρα στην ισχυρή Οικογένεια Βαρδινογιάννη, μία Οικογένεια που έκανε ότι ήθελε στο… εσωτερικό αλλά δεν «μπορούσε» να έχει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.

Εκείνο το μεσημέρι στις 16:00 συγκεντρώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, οικογένειες και παιδιά, με μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για μία ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

«Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΠΑΟ. ΤΕΛΟΣ! Δεν πάει άλλο.. Στειλ ‘ το παντού. Να είσαι εκεί, Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.»

ΥΓ: Πότε θα κάνει ξαστεριά…;

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »