Σανκαρέ: «Κερδίσαμε για την οικογένεια του Παναθηναϊκού»!

Οι δηλώσεις του Γιουνιούς Σανκαρέ στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Ένα γκολ, είναι ένα γκολ! Κερδίζουμε ό,τι είναι να κερδίσουμε και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε για την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Για την προετοιμασία πριν το ντέρμπι: «Προετοιμάζουμε όλους τους αγώνες με τον ίδιο τρόπο, παίξαμε για τον κόσμο μας και ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε ένα τέτοιο ματς και αυτό κάναμε».

Για το γρήγορο τέρμα: «Είναι σαφές πως το γρήγορο γκολ μας δίνει αυτοπεποίθηση. Νομίζω πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ κι αυτό μας έδωσε την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα».

Για το τι κρατά από αυτό το παιχνίδι: «Συγκρατώ την όρεξη, την θέληση, την καλή μας πορεία απόψε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε όλο ωραία πράγματα στη συνέχεια, γιατί δείξαμε την θέλησή μας».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.