Σάντσες: Έτοιμος να επιστρέψει – Τον έβαλε σε… πάγο ο Μπενίτεθ

Ο Ρενάτο Σάντσες δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει, με τον Ράφα Μπενίτεθ να του ξεκαθαρίζει ότι δεν τον υπολογίζει και ότι ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.
Η χρηματιστηριακή αξία και το συνολικό κόστος των μεταγραφών του Ρενάτο Σάντσες αποδεικνύουν το μέγεθος του ονόματός του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και τη βαρύτητα της καλοκαιρινής μεταγραφής του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος χαφ, με εμπειρία σε κορυφαία πρωταθλήματα, αποτέλεσε μία από τις πιο ηχηρές αφίξεις του καλοκαιριού, καθώς το «τριφύλλι» συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του, μετά από μια διαδικασία που συζητήθηκε έντονα.
Παναθηναϊκός: Με Παντελίδη η ενδεκάδα κόντρα στον Άρη!
Τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών του ωστόσο εμφανίστηκαν ξανά, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί σε μόλις οκτώ παιχνίδια. Ακόμη κι έτσι, έδειξε στοιχεία παίκτη υψηλής ποιότητας. Ο Παναθηναϊκός πάντως είναι οικονομικά καλυμμένος, αφού οι σταθερές αποδοχές του είναι χαμηλές και τα μπόνους συνδέονται με συμμετοχές.
Ο Σάντσες πλέον δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει, έχοντας προπονηθεί κανονικά και ενημερώσει τον Ράφα Μπενίτεθ ότι είναι διαθέσιμος. Παράλληλα, όμως, πληροφορήθηκε ότι ο σύλλογος κινείται για την απόκτηση κεντρικού χαφ βασικού επιπέδου – ακόμη και δύο παικτών – γεγονός που τον έχει προβληματίσει. Ο ίδιος θεωρεί πως αξίζει στήριξη και χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει συνάντηση με τον Μπενίτεθ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τον ρόλο του στο νέο πλάνο της ομάδας.
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Το ποδόσφαιρο που γουστάρουμε και θέλουμε!
- Σενάριο από τις ΗΠΑ: Ο Παναθηναϊκός «βλέπει» τον συμπαίκτη του Μέσι
- «Δεν είναι πατάτα!» – Ο πρόεδρος της Ριέκα αποκαλύπτει τι ζητά για τον Φρουκ από τον Παναθηναϊκό
- Το σχόλιο του Μπενίτεθ μετά την πρόκριση επί του Άρη στο ΟΑΚΑ
- Χιμένεθ: «Χάσαμε την πρόκριση από δύο παράλογα πέναλτι»
Tags:
Ρενάτο Σάντσες






