Σάντσες: «Γνωρίζουμε σε ποιο σύλλογο βρισκόμαστε – Να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο Φακούντο Σάντσες εμφανίστηκε εκνευρισμένος και στεναχωρημένος για τη σημερινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο, ενώ τόνισε πως η σκληρή δουλειά θα ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Φακούντο Σάντσες ήταν -ενδεχομένως- ο μοναδικός διασωθείς από την σημερινή κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, δείχνοντας πως έχει βρει τα πατήματά του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός δεσμεύτηκε πως η ομάδα θα ανατρέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι στεναχωρημένος και εκνευρισμένος για το αποτέλεσμα. Κάναμε το παν για τη νίκη που δυστυχώς δεν ήρθε. Μας λείπουν οι τελικές. Για άλλη μια φορά χάσαμε από λεπτομέρειες. Δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, να δουλεύουμε, να προσπαθούμε. Η θλίψη θα φύγει μετά από λίγες μέρες για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε και να ικανοποιήσουμε τους στόχους μας που είναι η Ευρώπη στο τέλος της χρονιάς».

Για το τι λέει στον κόσμο: «Γνωρίζουμε καλά σε ποιο σύλλογο βρισκόμαστε. Ξέρουμε πως αισθανόμαστε και οι φίλαθλοί μας πως αισθάνονται. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη δουλειά για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Έχουμε περάσει πολλά, είμαστε στεναχωρημένοι. Μπορώ να δεσμευτώ πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, ώστε να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τα αποτελέσματα για να βάλουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει».

Για το γιατί γλιστρούσαν οι παίκτες: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν δύσκολος, αλλά ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και για τις δύο ομάδες, όταν είχε πατηθεί. Ο αγώνας έγινε πιο αργός, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στην πολλή δουλειά που πρέπει να κάνουμε ειδικά ενόψει του επόμενου σημαντικού αγώνα».

Για το ντέρμπι: «Γνωρίζουμε κι έχουμε συναίσθηση τι σημαίνει για μας, για το σύλλογο, για τον κόσμο αυτός ο αγώνας. Έχουμε δύο εβδομάδες. Είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς. Αποτελεί πρόκληση, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα. Θα ξέρουμε μετά πως θα πρέπει να προχωρήσουμε».

Για την κριτική που δέχτηκε ο ίδιος: «Όταν έφτασα η αλήθεια είναι πως γνώριζα τις δυσκολίες προσαρμογής. Μην ξεχνάτε πως απ’ τον Φεβρουάριο δεν είχα παίξει. Ήξερα πως θα είναι δύσκολο να δείξω όσα θα μπορούσα να κάνω. Βελτιώθηκα, μπόρεσα να προσαρμοστώ, αγώνα με τον αγώνα θα είμαι καλύτερος για να δώσω το παν».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.