Σαπαρέφσκα στο Prasinoforos.gr: «Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει»!

  Η πρώην παίκτρια του Παναθηναϊκού, Φίφη Σαπαρέφσκα, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr ενόψει του κρίσιμου αγώνα του «τριφυλλιού» απέναντι στη Θέτις. Τι είπε για Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και «PAO Alive».

  Η Σαπαρέφσκα αγωνίστηκε με τα «πράσινα» τις περιόδους 1997-2003 και 2007-2010 κατακτώντας συνολικά 4 πρωταθλήματα. Η πρώην παίκτρια του «τριφυλλιού» μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr, σχολιάζοντας την ερχόμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Θέτις Βούλας, αναφέρθηκε στην πορεία των τμημάτων του Ερασιτέχνη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν έλειψε το σχόλιο για τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» και το «Pao Alive».

  Επιμέλεια: Παναγιώτης Δημητρόγλου

  Αναλυτικά:

  Για το ερχόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Θέτις Βούλας:

  «Το παιχνίδι το βλέπω ντέρμπι, όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι ντέρμπι γιατί οποιαδήποτε ομάδα θέλει να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και είναι λογικό. Η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη, να γίνει σωστή προετοιμασία από το προπονητικό τιμ, να μελετήσουν τα αδύναμα σημεία της αντίπαλης ομάδας και η αναμέτρηση θα γείρει υπέρ του τριφυλλιού».

  Για το αν παρακολουθεί την πορεία του τμήματος:

  «Όχι δεν το παρακολουθώ πολύ αλλά τα βασικά τα γνωρίζω. Χάρηκα πάρα πολύ για την εμφάνιση της ομάδας απέναντι στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα έρθει η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

  Για το αν είναι σε θέση ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει πρωτάθλημα:

  «Πιστεύω είναι ακόμη νωρίς, θα ήταν εκπληκτικό να κατακτήσουμε φέτος το πρωτάθλημα. Το τριφύλλι είναι βαρύ, πρέπει να είσαι σκληρός, να ξέρεις να χάνεις και να είσαι συνεχώς στην πίεση. Οι φετινές παίχτριες πιστεύω θα είναι σε θέση του χρόνου να διεκδικήσουν πρωτάθλημα».

  Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

  «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πάντα στηρίζει την γυναικεία ομάδα».

  Για την προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να επιστρέψουν όλα τα τμήματα στις επιτυχίες:

  «Αυτό που κάνει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εκπληκτικό, δεν ξέρω τι να πω, είναι φοβερό. Είναι καταπληκτικό ότι ανέβασε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη στην πρώτη κατηγορία, να διεκδικούν πρωταθλήματα και ότι ο ίδιος αποπλήρωσε τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. Ξέρουμε όλοι ότι ο Ερασιτέχνης αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα στο παρελθόν και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο».

  Για το «PAO Alive»:

  «Το PAO Alive είναι ένα πάρα πολύ έξυπνο εγχείρημα και δίνει την δυνατότητα στον κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.