Σαραβάκος: «Η Λεωφόρος θα είναι ένα στολίδι»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος μίλησε και αυτός στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για την ανακαίνιση της Λεωφόρου λέγοντας πως το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι ένα στολίδι για την πόλη.

Αναλυτικά:

«Η δική μας γενιά δεκαετιών 80′ και 90′ έγραψε τη δική της ιστορία. Έρχεται ο κόσμος φωτογραφίζεται μαζί μας, εγώ με χαρά το δέχομαι. Δεν έχω συμβιβαστεί ακόμη με την ιδέα πως δεν είμαι ποδοσφαιριστής πλέον, αλλά μέσω αγώνων φιλανθρωπικού σκοπού ξαναπαίζουμε κι εμείς.

Εγώ δεν είχα τη χαρά να παίξω στην Λεωφόρο που έχει γραφτεί ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Τότε το χόρτο ήταν σε τραγική κατάσταση ενώ τώρα είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή.
Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια απ’ τη διοίκηση να φτιαχτεί το γήπεδο. Θα είναι ένα στολίδι για την πόλη. Δεν μπορεί να αλλάξει ο χαρακτήρας, πάντα έτσι ήμουν. Θέλω να πιστεύω πως είμαι ένα καλό παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...