Σαραβάκος: «Όσο προσφέρω θα μείνω στο σύλλογο»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος με δηλώσεις τους στο PAO tv, δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί για τις αλλαγές που έγιναν στον Παναθηναϊκό όσο είναι εκείνος στο σύλλογο αλλά και παράλληλα ανέφερε ότι όσο είναι χρήσιμος θα παραμείνει στο πόστο του.

Οι αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα. Με βάση αυτό το γεγονός ο ίδιος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, δήλωσε ότι θα μείνει στο σύλλογο για όσο πιστεύουν οι άνθρωποι του συλλόγου ότι προσφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ρόλο του στον Παναθηναϊκό: «Αν και δεν είμαι πολύ κοινωνικός, μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η επαφή με τους παίκτες. Προσπαθούμε όλοι μαζί να κρατάμε τις ισορροπίες, γιατί δεν υπάρχει κάποιος που να δρα μόνος του. Είναι αρκετά δύσκολο και γίνεται πολύ πιο δύσκολο όταν χάνονται οι στόχοι μιας ομάδας. Όταν είσαι μέσα στους στόχους είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Πλέον μας έχει μείνει μόνο ένας στόχος το Κύπελλο. Θα δώσουμε όλο το βάρος εκεί. Δεν θέλω να φαντάζομαι ότι δεν θα προχωρήσουμε. Ήδη έχουμε κάνει αρκετές μεταγραφές και νομίζω πως υπάρχει χρόνος να προσαρμοστούν και να βοηθήσουν την ομάδα να προχωρήσει».

Για την αλλαγή προπονητή: «Το αν είναι καλό ή κακό θα φανεί στην πορεία. Νομίζω πάντα πρέπει να κρατάμε τα καλά από τους ανθρώπους που έρχονται στην ομάδα. Και τα άσχημα να τα αφήνουμε πίσω. Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν 2,5 χρόνια στην ομάδα, με πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Όμως όπως γνωρίζουμε όλοι όταν έρχονται κάποια αρνητικά αποτελέσματα ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής».

Για τις αλλαγές που υπήρξαν τα τελευταία 2,5 χρόνια: «Σίγουρα άλλαξαν πολλά. Άλλαξαν πολλά πρόσωπα. Αυτό θέλω να πιστεύω πως γίνεται πάντα για το καλό της ομάδας. Όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα. Σαν φιλοσοφία πάντως δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει πάρα πολύ. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής η φιλοσοφία του Γιάννη Αναστασίου και του Νίκου Νταμπίζα ήταν να υπάρχει μια ομάδα Ελλήνων παικτών μαζί με ξένους, αλλά με βάση τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Κάτι που δεν βλέπουμε πλέον. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σωστό. Αν προσαρμοστούν όλοι αυτοί οι παίκτες στο γκρουπ της ομάδας μπορεί να έρθει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορεί και όχι».

Για το πώς έχει φανταστεί το μέλλον του στον Παναθηναϊκό: «Δεν το έχω φανταστεί. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιες σκέψεις. Εδώ είμαι για να κρατάω περισσότερο τις ισορροπίες και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει. Εγώ τον αγαπώ τον Παναθηναϊκό, είμαι εδώ και όσο πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας πως είμαι χρήσιμος, θα είμαι με πολύ μεγάλη χαρά».

Για την παρουσία του στο ΔΣ της ΠΑΕ πριν από ένα χρόνο: «Έγινε για περίπου ένα χρόνο, αλλά δεν μου ταιριάζουν αυτές οι θέσεις. Εμένα μου αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο να είμαι μαζί με την ομάδα. Όταν ήρθα με τους Αναστασίου και Νταμπίζα μου είχαν γίνει δύο προτάσεις. Η μία για τη θέση που είμαι τώρα και η άλλη για να είμαι μέσα στο γήπεδο, με φόρμα. Κάτι που δεν το ήθελα. Δεν το έχω με την προπονητική. Γνώσεις υπάρχουν, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι να μεταδώσεις αυτό που γνωρίζεις. Και νομίζω δεν το έχω».

0 0 Ψήφοι
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα ασχόλια