Σάρωσαν τα μετάλλια οι «πράσινοι»

  Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Παναθηναϊκού στους Βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθησαν σαν σήμερα το 1994 στα Τρίκαλα και ο Σύλλογος δεν λησμονεί την συγκεκριμένη στιγμή.

  Ο μεγάλος επικοντιστής, Χρήστος Παλλάκης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με επίδοση 5,20.  Παράλληλα το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αντώνης Βούζης στα 3000 μέτρα στιπλ και Ανδρέας Λιναρδάτος στην κούρσα των 400 μέτρων, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Νίκος Βούζης στα 1500 μέτρα. Να σημειωθεί ότι ο Λιναρδάτος αναδείχθηκε πρώτος στην σκυταλοδρομία 4Χ400.

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »