ΠΑΕ: «Σε 36 μήνες από τώρα αποκτούμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας» (pic)

  Με ανάρτηση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός ότι «έπεσαν» οι υπογραφές για το γήπεδο στο Βοτανικό και ότι η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε.

  Σήμερα το απόγευμα υπογράφηκε η σύμβαση ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και την κοινοπραξία των κατασκευαστικών εταιριών, ξεπερνώντας έτσι και γραφειοκρατικό εμπόδιο για την έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

  Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την ιστορική στιγμή, εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση των 36 μηνών για την κατασκευή του πιο σύγχρονου γηπέδου της χώρας

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

  Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

  Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

  Δείτε την ανάρτηση της «πράσινης» ΠΑΕ:

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια