Σε δύο αγώνες η τοξοβολία το Σαββατοκύριακο

Αρχικά στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α. στον αγώνα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας που είναι Ανοιχτού Χώρου Α΄ Αγωνιστικής κατηγορίας 2Χ70μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, 2Χ60μ. Εφήβων – Νεανίδων, 2Χ50μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, συμμετέχουν οι κάτωθι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.:
  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Ολυμπιακό τόξο Ανδρών
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Ολυμπιακό τόξο Ανδρών
  3. ΒΟΚΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Σύνθετο τόξο Γυναικών

 

Επίσης στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου στον αναπτυξιακό αγώνα, 7ο TFG Κένταυρος, που διοργανώνει η  Ακαδημία Πέλοπος Πατρών σε συνεργασία με την ΕΟΤ, τον Σ.Σ.Βόλου και τον Δήμο Ζαγοράς Πηλίου, που είναι τοξοβολίας πεδίου και  θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2016.

Στον  αγώνα που θα διεξαχθεί σε 5 κατηγορίες: recurve, compound, bare bow, traditional, long bow και θα βαθμολογείται ατομικά, συμμετέχουν οι κάτωθι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

  1. ΜΕΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Long bow Ανδρών
  2. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Σύνθετο τόξο Ανδρών

Πηγή: Panathinaikos24.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.