Σε επικοινωνία με Βαρέλα ο Παναθηναϊκός!

  Αρκετά ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο αριστερός μπακ Πάκο Βαρέλα όπου θα αντικαταστήσει τον Ινσούα σε περίπτωση που ο δεύτερος δεν ανανεώσει. Η αλήθεια για το κασέ του Αϊτόρ.

  Η είδηση για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βαρέλα δεν είναι τωρινή. Ο Ρόκα τον έχει καιρό στην λίστα του και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Ινσούα, το θέμα βέβαια έχει προχωρήσει περισσότερο από την εκδήλωση ενός απλού ενδιαφέροντος με τον Παναθηναϊκό να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον παίχτη.

  Ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Μπέτις όπου με αυτήν αγωνίστηκε τόσο στην Primera όσο και στην Segunda . Επιπλέον, έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Οβιέδο και της Ράγιο Μαχανταχόντα.

  Ο 26χρονος αριστερός μπακ τώρα αγωνίζεται στην Μπελενένσες και μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο παίχτης δεν πήρε τον χρόνο που ήθελε καταγράφοντας μάλιστα μόλις 9 συμμετοχές μέχρι την διακοπή των πρωταθλημάτων.

  Κεφάλαιο Αϊτόρ

  Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με το κασέ του Ισπανού εξτρέμ αναφέροντας πως είναι στα 500.000 κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο 26χρονος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει δυο αρκετά καλές σεζόν στην Ολλανδία και ζητάει ενα συμβόλαιο μεγαλύτερο από τα 150.000 που παίρνει αυτή την στιγμή στην Τβέντε. Ένα ποσό γύρω στις 300.000 περίπου και όχι στο μισό εκατομμύριο που γράφτηκε κατά κόρον το τελευταίο διάστημα.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »