«Σε γνώρισα από παιδί μικρό…»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση γνωστοποίησε την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες του.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος βασίζεται διαχρονικά  στις ακαδημίες του σε όλα τα αθλήματα και αυτό το αποδεικνύουν και οι εκατοντάδες τίτλοι του στις «μικρές» ηλικιακές κατηγορίες.

Το «τριφύλλι» δίνει μεγάλη έμφαση στα παιδιά  και είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν όλες οι ακαδημίες του ΠΑΟ αποτελούν «δεξαμενές» αθλητών για τις πρώτες «πράσινες» ομάδες  αλλά και για τα αντίστοιχα κλιμάκια εθνικών ομάδων.

Οι εγγραφές των ακαδημιών του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις σχετικές πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

akadimiesao20

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Translate »