Σε Ισπανία και Πορτογαλία κοιτάει για Τεχνικό Διευθυντή ο Παναθηναϊκός

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα λάβει την απόφαση για το διάδοχο του Νίκου Νταμπίζα και σύμφωνα με το SDNA.gr οι αγορές της Πορτογαλίας και της Ισπανίας αποτελούν το βασικό πυλώνα αναζήτησης των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάρει βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Νίκου Νταμπίζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να είναι αυτός που θα λάβει την τελική απόφαση επιλογής.

Στην παρούσα φάση η λίστα των προτεινόμενων υποψηφίων τεχνικών διευθυντών εμπεριέχει δεκάδες ονόματα, μεταξύ των οποίων και Ελλήνων, αλλά είναι σαφές ότι η προτεραιότητα δίνεται στις επιλογές από το εξωτερικό.

Δεδομένο είναι επίσης ότι θα προηγηθεί ξεσκαρτάρισμα και… σορτάρισμα της λίστας όμως σε πρώτο πλάνο διερεύνησης τεχνικών διευθυντών βρίσκονται οι αγορές της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.

Ένα επιπλέον στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι τα κριτήρια της επιλογής του νέου τεχνικού διευθυντή θα σχετίζονται με τα πεπραγμένα του (στις προηγούμενες δουλειές του) στην υποστήριξη μπάτζετ ανάλογων με τις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και της προώθησης/υποστήριξης νεαρών σε ηλικία παικτών, υπό το πρίσμα ότι η απόφαση του Αλαφούζου είναι να υπάρχουν λίγοι και όσο το δυνατόν πιο ποιοτικοί ξένοι γίνεται, με ελληνική δεξαμενή και βάση την Ακαδημία του συλλόγου.

Πηγή: SDNA.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »