Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς για το επόμενο διάστημα

  Η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος και των προπονήσεων έχουν προκαλέσει νέα δεδομένα στο χώρο του ποδοσφαίρου και κάθε ομάδα, όπως και ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή τη δυστοπική περίοδο.

  Οι παίκτες δεν μπορούν να μείνουν εντελώς ανενεργοί και χρειάζεται να διατηρηθούν σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Γι΄αυτό το λόγο οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού πήγαν τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί σε τρια γκρουπ για λόγους προφύλαξης, προκειμένου να παραλάβουν τα GPS τους από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, αλλά και τα ειδικά προγράμματα εκγύμνασης που τους έχει ετοιμάσει ο Γρηγόρης Γεωργίτσας.

  Ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα σε… καλοκαιρινό mode και θα εφαρμόσουν όσα κάνουν συνήθως στο διάστημα που έχουν διακοπές.

  Οι ασκήσεις είναι κυρίως αερόβιες, ωστόσο υπάρχει και ασκησιολόγιο με μπάλα και έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα, ώστε να μην αισθανθούν οι παίκτες ότι μπαίνουν σε… ρουτίνα.

  sofa offers
  Translate »