Σε συνέδριο του EFDN η ΠΑΕ (pic)

  Συνεπής στο ραντεβού της η ΠΑΕ, θα δώσει το παρόν στο συνέδριο του EFDN, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το τριήμερο 9-11 Νοεμβρίου 2020.

  Τι είναι το EFDN: Είναι το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ποδοσφαίρου για Ανάπτυξη και αποτελείται από επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους, πρωταθλήματα και ομοσπονδίες που έχουν έχουν δεσμευτεί για τις κοινότητες και τις κοινωνικές του ευθύνες, έχοντας το πάθος να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

  Το δίκτυο αυτό έχει στόχο να προωθήσει το ποδόσφαιρο ως «εργαλείο» κοινωνικής ανάπτυξης και να υποστηρίξει τις προσπάθειες των μελών του δικτύου, στις πρωτοβουλίες τους να χρησιμοποιήσουν το ποδόσφαιρο, για να προσεγγίσουν κοινωνικές ομάδες στις κοινότητες τους.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

  «Ο Παναθηναϊκός, συνεπής στο ραντεβού του, δίνει το παρών στo συνέδριο του EFDN που πραγματοποιείται διαδικτυακά, λόγω των περιορισμών εξαιτίας της εξάπλωσης του Covid-19, το τριήμερο από 9 έως και 11 Νοεμβρίου 2020. Το EFDN είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός που κύριο στόχο έχει την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και απόψεων γύρω από θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ποδοσφαιρικών συλλόγων.

  Σκοπός του οργανισμού είναι να στείλει το μήνυμα πως το ποδόσφαιρο δεν περιορίζεται μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με την ίδια την κοινωνία.

  Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, συμμετέχει σταθερά σε όλες τις δράσεις του EFDN καθιστώντας σαφές πως αποτελεί πυλώνα όχι μόνο στο στενό αθλητικό περιβάλλον, αλλά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».