«Σε βιώσιμα επίπεδα το χρέος της ΠΑΕ»!

  Βιωσιμότητα υπάρχει πλέον στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους λογιστές της Grand Thornton που, για ακόμα μια φορά, έκαναν έλεγχο στα οικονομικά δεδομένα της.

  Με βάση τα οικονομικά στοιχεία για την οικονομική χρήση της περιόδου 2018/2019 οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπεσαν από 49.020.000€ τον Ιούνιο του 2018 στα 27.970.000€ 12 μήνες μετά.

  Σύμφωνα με την “Live Sport”, το πραγματικό χρέος της «πράσινης» ΠΑΕ τον Ιούνιο του 2019 κυμαινόταν στα 19.600.000€ ενώ πλέον έχει μειωθεί ακόμα περισσότερο.

  Είναι χαρακτηριστικό πως παρότι η έκθεση της Grand Thornton το 2016 έκρινε την ΠΑΕ μη βιώσιμη αυτό πλέον έχει αλλάξει άρδην και μετά την τελευταία έκθεση οι ορκωτοί λογιστές της εταιρείας τονίζουν πως υπάρχει βιωσιμότητα!

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Translate »