«Σειρήνες» από Κύπρο και Σκωτία για Δώνη!

Μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τους με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι και αυτή του Χρήστου Δώνη, ο οποίος ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Σκωτία και την Κύπρο.

Μια από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών των οποίων ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τους με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι και αυτή του Χρήστου Δώνη, ο οποίος ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Σκωτία και την Κύπρο. O εκ των αρχηγών του Τριφυλλιού ακόμα δεν έχει μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και βρίσκεται στην… αναμονή, ωστόσο ένα γνωστό κλαμπ από τη Σκωτία και μια από τις ανερχόμενες ομάδες της Κύπρου έχουν στη λίστα τους τον Δώνη και παρακολουθούν στενά την περίπτωση του.

Μάλιστα σκάουτερ του σκωτσέζικου συλλόγου είχε βρεθεί πρόσφατα στη χώρα μας και είδε αγωνιζόμενο τον Δώνη στο καλύτερο του εφετινό ματς με την “πράσινη” φανέλα κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ στο μπλοκάκι του Σκωτσέζου σκάουτερ σημειώθηκε και το όνομα του Κουτρουμπή που παίζει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Πηγή: novasports.gr