Σεϊταρίδης: Το καυστικό σχόλιο- απάντηση προς τον Λουτσέσκου

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης σχολίασε την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, ενώ… απάντησε με αφοπλισιτκό τρόπο στο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «MonoBala»:


«Για μένα, το σημερινό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού θέλω να το βλέπω σε κάθε αγώνα. Με όλες τις ομάδες πρέπει να παίζει με αυτόν τον τρόπο. Πολύ καλά τακτικά τοποθετημένος. Ο Παναθηναϊκός αν συνεχίσει έτσι, δεν θα έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο.»

ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ

Θύρα 7: «Έστησαν παράγκα Μελισανίδης – Σαββίδης με τον ηλίθιο Αλαφούζο»

Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος, από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Με όλο το σεβασμό στον Λουτσέσκου, ήταν και ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο, δεν ήταν μόνος του. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα κουράστηκε από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι αλαζονεία, με τον Παναθηναϊκό παίζεις. Ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ.

Μου άρεσε σήμερα ο Γεντβάι παρά το γεγονός πως δεν είναι από τους αγαπημένους μου. Έβαλε και το γκολ. Μου άρεσε και ο Πάντοβιτς, είχε παρουσία στο γήπεδο. Ο Τσιριβέγια έκανε μια τρομερή πάσα. Ο Σιώπης έτρεξε και στην άμυνα και στην επίθεση. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη».

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».