Σενάριο για δανεισμό του Κουρμπέλη!

  Πρωινό τουρκικό ρεπορτάζ έβαλε… φωτιά, καθώς ανέφερε πως η Καϊσέρισπορ συμφώνησε με την Τράμπζονσπορ για μονοετή δανεισμό του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού.

  Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί, όχι όμως και στη γειτονική χώρα, οι ομάδες της οποίας έχουν διορία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου προκειμένου να κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις. Η Καϊσέρισπορ είχε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA λόγω χρεών, ωστόσο, έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια, διευθέτησε τις οικονομικές εκκρεμότητες της και… τρέχει να ενισχυθεί.

  Οι Τούρκοι, λοιπόν, μετέδιδαν πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Καισάρεια, έπειτα από μόλις δύο μήνες παρουσίας στην Τράμπζονσπορ. Τόσο ο διεθνής μέσος όσο και η ομάδα της Τραπεζούντας έσπευσαν να διαψεύσουν τα σενάρια περί οριστικής συμφωνίας, ενώ μάλιστα ο 29χρονος δήλωνε άγνοια ακόμη και για την ύπαρξη της πρότασης.

  Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της Τράμπζονσπορ, πάντως, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υπολογίζεται κανονικά από τον Νέναντ Μπιέλιτσα και μένει να δούμε τα επόμενα 24ωρα τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Κουρμπέλη.

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια