Σενάριο επιστροφής Βιγιαφάνες!

  Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, το ερχόμενο καλοκαίρι, ο Λούκας Βιγιαφάνες να φορέσει (ξανά) τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

  Μπορεί η επιστροφή του Αργεντινού να θεωρείται δύσκολη, ωστόσο πάντα υπάρχει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο στην άκρη του μυαλού των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώνονται για την πορεία του Βιγιαφάνες στην Μορέλια Μονάρκας και σκέφτονται να επιχειρήσουν μία προσέγγιση τον Ιούνιο. Ο Βιγιαφάνες έχει συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου και ακόμα δεν έχει αρχίσει συζητήσεις για την ανανέωση του.

  Ο “Βίγια” πήρε μεταγραφή στην Μονάρκας από την τουρκική Αλάνιασπορ τον Ιούλιο του 2019 και φέτος έχει 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται από τον προπονητή του, ωστόσο δεν εντάσσεται στην κατηγορία των αναντικατάστατων από την ενδεκάδα.

  Προφανώς, δεν είναι απλή υπόθεση να ξαναφορέσει ο Βιγιαφάνες τη φανέλα με το Τριφύλλι. Το πιθανότερο είναι ότι ο “Βίγια” θα βρει μία υψηλή προσφορά στο Μεξικό ή στην Τουρκία και θα συνεχίσει την περιπλάνηση του. Όμως, είναι βέβαιο πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πάντα τον έχουν στα υπόψη τους…

  sofa offers
  Translate »