Σερέλης: «Είμαστε ικανοποιημένοι»

  Ο Χρήστος Σερέλης, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, ανέφερε πως οι «πράσινοι» είναι ευχαριστημένοι με την σημερινή εικόνα του «τριφυλλιού».

  Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στη κάμερα της ΕΡΤ:

  «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από την ενέργεια και τη συγκέντρωση. Πήγαν καλά πολλά που είχαμε δουλέψει. Το Σάββατο θα παίξουμε ένα διαφορετικό ματς, η διαφορά δεν λέει κάτι. Το Περιστέρι είναι μια καλή ομάδα με αρχές. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 2-0.

  Η ομάδα έπρεπε να γίνει πιο σκληρή αμυντικά, το είχαμε πει εδώ και καιρό. Αυτός είναι ο δρόμος. Βέβαια, αυτό είναι μόνο ένα παιχνίδι. Περιμένουμε άλλο ματς στο Περιστέρι».

  Στη συνέχεια, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

  «Να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν συγκεντρωμένοι αμυντικά και είχαν προσήλωση. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στο Περιστέρι να παίξει όπως ήθελε και να μας απειλήσει. Η διαφορά είναι μεγάλη αλλά δεν λέει τίποτα. Το Περιστέρι είναι καλή ομάδα και έχει καλή καθοδήγηση και περιμένω να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι το Σάββατο».

  Για το αν στο διάστημα της απραξίας δούλεψε στο κομμάτι της άμυνας: «Ειναι φανερό ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα. Και στο αρχικό διάστημα που βρισκόμουν στην ομάδα και σε αυτές τις 20 μέρες θέλαμε να δώσουμε καλύτερες οδηγίες και κατευθύνσεις στην άμυνα και να καταλάβουν και οι παίκτες τι θέλουμε και τι ζητάμε από αυτούς και παράλληλα και κάποια πράγματα που βάλαμε στην επίθεση. Αλλά θα το ξαναπώ και ας γίνομαι κουραστικός, το σημαντικό είναι η νοοτροπία που μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο και η νοοτροπία είναι αυτή. Να είναι η άμυνα μας σκληρή και να μην αφήνουμε τις άλλες ομάδες να παίζουν όπως θέλουν».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια