Σερέλης: «Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι»

  Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (31/3, 21:30), τόνισε πως κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και ειδικά όταν παίζεις με τον «αιώνιο», ενώ αναφέρθηκε και στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  Για το αν κάθε ματς είναι ξεχωριστό: 

  «Πάντα υπάρχουν δεδομένα, αλλά σίγουρα είναι ένα άγραφο χαρτί και νομίζω ότι έτσι είναι σε όλα τα αθλήματα. Υπάρχει αυτή η αιώνια κόντρα που λέμε και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του ματς η ψυχολογία που αποκτά η μία ομάδα έναντι της άλλης καθορίζει και το αποτέλεσμα».

  Για το αν σκέφτονται το σερί 12-0: 

  «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες, γιατί πιστεύω ότι και στον Ολυμπιακό τα ίδια θα λένε, προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε αυτό το σερί. Αυτό που είπα και πριν, είναι ξεχωριστά τα παιχνίδια για εμάς και ο τρόπος είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Νομίζω και ο Ολυμπιακός το ίδιο λέει».

  Για τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού: 

  «Η ομάδα είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να είναι πολύ δυνατή στην άμυνα και πολύ συγκεντρωμένη. Έχω πει πολλές φορές και το λένε όλοι, το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού δεν είναι τα plays και το πως τα εκτελεί, αλλά ο τρόπος που διαχειρίζεται την κατάσταση μετά τα plays. Έχει πολύ καλό flow που λέμε και στο μπάσκετ, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 24″ στην άμυνα, είναι πολύ σημαντικό αυτό και το δεύτερο κομμάτι είναι ότι έχει βρει τρόπους με τις αλλαγές στην άμυνα να χτυπάει κάθε ομάδα και πρέπει να βρούμε τρόπο με σωστές επιλογές, ώστε να μη δώσουμε εύκολα καλάθια στον Ολυμπιακό. Πολλές φορές έχει γίνει αυτό και φέτος και πέρυσι. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε καλά 15 λεπτά ή ένα ημίχρονο και είχε ακόμα περάσει και στο σκορ και ένα 7λεπτό ή 8λεπτο του Ολυμπιακού άλλαζε το παιχνίδι».

  Για το αν κάθε ματς με τον Ολυμπιακό έχει την πίεση του ντέρμπι: 

  «Νομίζω ότι κάποιος όταν είναι στον Παναθηναϊκό το ξέρει και τώρα το γνωρίζω κι εγώ αυτό το πράγμα. Προφανώς θεωρώ πως όλοι στην ομάδα ξέρουν τι σημαίνουν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, που μπορεί για εμάς να μην έχουν κάποια βαθμολογική σημασία, αλλά μπορούν να βοηθήσουν στα παιχνίδια που θα προκύψουν στο πρωτάθλημα».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια