«Σφήνα» της Ναντ για Μπενιάτ!

Την περίπτωση του Μπενιάτ Ετσεμπαρία καλοβλέπει η Γαλλική ομάδα σε περίπτωση που πωληθεί ο Αμπντουλαγιέ Τουρέ.

Έναν επιπλέον ανταγωνιστή απέκτησε ο Παναθηναϊκός στην μάχη της διεκδίκησης της υπογραφής του Ισπανού μέσου που έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπαό και αποτελεί διακαή πόθο του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα hommedumatch.fr η Ναντ προσφέρει στον Μπενιάτ μία τελευταία πρόκληση προκειμένου να αγωνιστεί στη Λιγκ 1, υπό την προϋπόθεση να πωληθεί ο Αμπντουλαγιέ Τουρέ. 

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πάντα ψάχνοντας έναν μέσο για να αντισταθμίσει την πολύ πιθανή αναχώρηση του Abdoulaye Touré, η FC Nantes ετοιμάζεται να χτυπήσει προσφέροντας ένα τελευταίο συμβόλαιο στον Ισπανό διεθνή Beñat Etxebarria.

Πράγματι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το όνομα του τώρα πρώην παίκτη του Athletic Bilbao που έφτασε στο τέλος της σύμβασής του αυτό το καλοκαίρι και είναι επί του παρόντος ελεύθερο ανατράπηκε μεταξύ των ηγετών της Nantes και μια τελευταία πρόκληση θα μπορούσε να προσφερθεί στον 33χρονο παίκτη που θα μπορούσε να φέρει εμπειρία και ένα ενδιαφέρον στυλ παιχνιδιού στην ομάδα του Christian Gourcuff».