«Σφραγίζεται» η επόμενη μέρα του Ερασιτέχνη!

  Έφτασε η κρίσιμη μέρα της ΓΣ και των εκλογών στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Όλοι στην θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαΐδης» (18:30)!

  Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θα προχωρήσει στην διαδικασία της τακτικής Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, λόγω μη απαρτίας σήμερα 29 Ιουνίου.

  Αναλυτικότερα το κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου «Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7-7-2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Απολογισμός – Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

  2. Οικονομικός απολογισμός – Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

  3. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

  4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

  5. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

  Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

  Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »