«Σφήνα» της Ρεάλ για Μαντζούκα!

    Οι “πράσινοι” εξετάζουν την περίπτωση του γκαρντ των Πατρινών ενόψει του καλοκαιριού, αφού οι εμφανίσεις του με την  εφηβική ομάδα των Αχαιών “βγάζουν” μάτια. Το Τριφύλλι δεν παίζει πάντως μόνο στη υπόθεση Μαντζούκα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ρεάλ.

    Οι Ισπανοί έχουν παρακολουθήσει στενά την εξέλιξη του 16χρονου παίκτη, ενώ άνθρωποι της Ρεάλ ήταν παρόντες στο  “Adidas Next Generation”, όπου ο Μαντζούκας εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του. Οι πληροφορίες του trifilara.gr κάνουν λόγο για στενό “μαρκάρισμα” της ισπανικής ομάδας στον νεαρό άσο, αφού οι ιθύνοντες της Βασίλισσας έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τη διοίκηση του Προμηθέα για την απόκτηση του “next best thing” του ελληνικού μπάσκετ.

    H Ρεάλ φαίνεται μάλιστα αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Έλληνα παίκτη, προσφέροντας στους Πατρινούς ένα ποσό που φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του Μαντζούκα. Την ίδια στιγμή την υπόθεση παρακολουθεί στενά και ο Παναθηναϊκό ενόψει του καλοκαιριού, αλλά φυσικά δεν μπορεί να ακολουθήσει τέτοια ποσά.

    Πηγή: Trifillara.gr