Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Μπακογιάννη με φόντο το κλειστό γήπεδο μπάσκετ!

    Σε λίγη ώρα θα συναντηθούν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Δήμαρχο Αθηναίων για να συζητήσουν για την πιθανότητα δημιουργίας κλειστού γηπέδου μπάσκετ στον Βοτανικό.

    Στις 11:00 ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει η συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες, ωστόσο η συνάντηση μετατέθηκε στις 15:00 το μεσημέρι. Ο κ. Μπακογιάννης θα παρουσιάσει τα δεδομένα μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΚΑΕ. Η τοποθεσία του γηπέδου, η χρηματοδότηση και όχι μόνο είναι πράγματα στα οποία θα αναφερθεί ο Δήμαρχος.

    Από εκεί και πέρα την τελική απόφαση θα κληθεί να πάρει ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται δεδομένη μια συμφωνία σε οτιδήποτε. Άλλωστε πρώτα πρέπει να δούμε σε τι κλίμα θα γίνει η συνάντηση. Μην ξεχνάτε πως πριν λίγο καιρό ο «DPG7000» είχε κατηγορήσει τον Κώστα Μπακογιάννη για αθέτηση συμφωνίας σε ότι αφορά το πλάνο που είχε συμφωνηθεί για τη διπλή ανάπλαση.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.