Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας η Θύρα 13 Μυτιλήνης (Pic)

  Ο σύνδεσμος της Θύρας 13 στην Μυτιλήνη προέβη σε κάλεσμα για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Καρδίτσας.

  Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Θύρα 13 Μυτιλήνης ανακοινώνοντας πως τις επόμενες μέρες στον σύνδεσμο θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και ρουχισμός), τα οποία θα σταλθούν στους πληγέντες της Καρδίτσας.

  Η ανακοίνωση:

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ο καιρός έχει πολλά γυρίσματα και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ξημερώνει στον καθένας μας. Οι συμπολίτες μας στην Καρδίτσα δοκιμάζονται τις τελευταίες μέρες και χρειάζονται την βοήθεια μας. Ως εκ τούτου ο Σύνδεσμος μας θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και ρουχισμό) τα οποία θα σταλθούν στους συνανθρώπους μας.

  Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός τα απογεύματα των δύο επόμενων ημερών (24-25) για την συλλογή των πραγμάτων.

  Θύρα 13 σημαίνει αλληλεγγύη, Θύρα 13 σημαίνει ανθρωπιά.

  ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΘΥΡΑ 13

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »