«Σίγουρα θα είναι γεμάτα»: Τι είπε ο Χεζόνια για τον κόσμο του Παναθηναϊκού
0 Comments

Ο Μάριο Χεζόνια κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν έχει λάβει μηνύματα από φίλους του Παναθηναϊκού ενόψει του τελικού της Ευρωλίγκα κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Κροάτης φόργουορντ τόνισε πως δεν έχει δει τα μηνύματα, όμως είναι σίγουρος πως αν ανοίξει τα κοινωνικά δίκτυα θα είναι γεμάτα με… πράσινο χρώμα.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει… ανατροπή – Οι αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα
Το βίντεο
Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- ΟΛΟΙ Caravel πριν τον τρίτο τελικό! (pic)
- Τελευταία στιγμή η απόφαση για Σλούκα
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης στους επόμενους τελικούς»
- ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΕΡΤ Α.Ε. είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός»
- Επίσημο: Ανανέωσε η Κωνσταντινίδου
Ο Παναγιώτης Δημητρόγλου είναι ιδρυτής και αρχισυντάκτης του Prasinoforos.gr, του ανεξάρτητου Παναθηναϊκού site που δημιούργησε το 2014. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων στην Καστοριά, συνδυάζει μια δεκαετία εμπειρίας στην αθλητική δημοσιογραφία με γνήσιο πάθος για το «τριφύλλι». Καλύπτει όλες τις εκφάνσεις του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι τα ερασιτεχνικά τμήματα.







