Σίγουρη η πώληση του Μακέντα – Ποιοι άλλοι είναι στο κάδρο!

    Όπως αναφέρει η ΠΡΑΣΙΝΗ τρεις είναι οι βασικοί υποψήφιοι για αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό με το κατάλληλο αντάλλαγμα φυσικά.

    Τρεις παίκτες είναι οι βασικοί υποψήφιοι, για να πουληθούν αυτό το καλοκαίρι και να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο ο Παναθηναϊκός. Ο Μακέντα θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι θα παίζει σε άλλο πρωτάθλημα τη νέα περίοδο, ο Χατζηγιοβάνης είναι πολύ πιθανό, ενώ υπάρχει κινητικότητα και για τον Πούγγουρα. Η σχεδόν βέβαιη πώληση του Μακέντα εξηγεί και την λίστα, που φτιάχνει με επιθετικούς ο Ρόκα, για να είναι έτοιμος. Το ιδανικό θα ήταν να μην έφευγε κανείς και να μην χάλαγε ο κορμός του Παναθηναϊκού.

    Επειδή, όμως, δεν μιλάμε για κανονικό Παναθηναϊκό, αλλά για Παναθηναϊκό έκτακτης ανάγκης, όπου μετά τον κορονοϊό θέλει και κάποια έσοδα από πωλήσεις φαίνεται, ότι είναι αναγκαίο …κακό. Ο Πούγγουρας μπορεί να παραμείνει και να μην έρθει πρόταση, μόνο αν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς –προσαγωγούς δεν τον αφήσουν να παίξει σε πολλά παιχνίδια των play off, όπου θα γίνει τσεκάρισμα από σκάουτερ. (ΠΡΑΣΙΝΗ)

    sofa offers
    Translate »